Teippaus on tehokas, pitkäaikainen ja kontaktihinnaltaan edullinen mainosväline. Pysyvä näkyvyys katukuvassa luo myönteisen ensivaikutelman ja uskottavuutta liiketoimintaan.

Auton teippaus

Yritysilmeen mukaisesti suunniteltu autoteippaus on kustannustehokasta, huomioarvoltaan korkeaa liikkuvaa mainontaa parhaimmillaan. Liikkuva mainos on tutkitusti tehokkaampaa kuin paikallaan oleva. Ajoneuvojen teippauksella saat myös lisää näkyvyyttä mainoskampanjoihin.

Kun tarvitset autoosi teippauksen:

  1. Ota meihin yhteyttä
  2. Teemme alkukartoituksen
  3. Auton kuvaus ja mittaus
  4. Teippauksen suunnittelu 
  5. Havainnekuvan lähetys
  6. Teippausajan sopiminen
  7. Teippien tuotanto
  8. Teippien asennus
  9. Yrityksesi näkyy ja erottuu nyt paremmin

Jos halutaan parempaa suojaa esim. takaluukun kynnykseen tai oviaukkoihin niin paras vaihtoehto on kiveniskuteippi.

Mainosbuumissa ajoneuvot teipataan aina lämpimissä sisätiloissa. Teippauksen jälkeen ajoneuvot pyritään pitämään sisällä joitakin tunteja maksimaalisen pysyvyyden varmistamiseksi. Omissa tiloissamme mahdumme teippaamaan enintään 3,7 m korkeat ja 12 m pitkät ajoneuvot. Suuremmat teippaamme asiakkaan järjestämissä tiloissa esim. autoliikkeessä tai huoltohallissa. Huom. Emme suosittele teippauksien altistamista painepesureille!

Ikkunateippaus

Tyylikäs ja asianmukainen ikkunateippaus herättää huomiota, luo mielikuvaa liikkeen ilmapiiristä sekä kertoo katsojalle hetkessä kaiken olennaisimman. Sen lisäksi ikkunoiden teippaus voi toimia myös näkösuojana kun haluat pitää joitain asioita katseitten ulottumattomissa. Ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle ottamaan ikkunoista mitat ja kuvat. Näin saamme projektin alulle. Projektin vaiheet menevät suurinpiirten samalla lailla, kun ylempänä mainitussa autoteippauksessa.

Teipit, tarrat ja kalvot

Monikäyttöisten tarrojen ja teippien suosio kestää, niillä saa myönteistä huomiota ja ne sopivat myös monenlaiseen merkintään. Tarroihin voidaan tehdä muotoonleikkaus, jollain asennusta varten kiinnitämme tarraan siirtokalvon. Tarrojen laminointi antaa suojaa auringonvaloa ja muuta rasitusta vastaan.

Auringonsuojakalvo torjuu lämpö- ja UV-säteilyä. Ikkunatummennus sopii niin rakennusten kuin autojen ikkunoihin. Ole ja matkusta mukavammin, samalla saat tyylikkään ulkoasun.

Hiekkapuhalluskalvo (huurrekalvo, maitolasikalvo) on tyylikäs vaihtoehto ikkunoihin näkösuojaksi tai vaikka koristeiden tekoon. Tuovat yksilöllistä ilmettä ikkunapintoihin.

Turvakalvot ovat korkealaatuisia suojakalvoja kiinteistöihin, esim. myrskyä, tulipaloa, räjähdystä tai murtautumista vastaan.

Liikenneturvallisuutta parantavat, heijastavat direktiivin mukaiset raskaan kaluston ääreismerkintäteippaukset (heijastavat teipit) kuuluvat niin ikään palveluvalikoimaamme. Saatavana myös jälkivalaisevaa teippiä esim. poistumistie merkkauksiin.

Käytämme pääsääntöisesti 3M-, Hexis-, Avery- teippejä ja tarroja

Suunnittelu

Meiltä myös suunnittelu kaikkiin myymiimme palveluihin ja tuotteisiin. Katso kohta yritysilmeet.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä

Mainosbuumi Oy

Palvelemme ma-pe 8-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan