Teippaus on tehokas, pitkäaikainen ja kontaktihinnaltaan edullinen mainosväline. Pysyvä näkyvyys katukuvassa luo myönteisen ensivaikutelman ja uskottavuutta liiketoimintaan.

Auton teippaus

Yritysilmeen mukaisesti suunniteltu autoteippaus on kustannustehokasta, huomioarvoltaan korkeaa liikkuvaa mainontaa parhaimmillaan. Liikkuva mainos on tutkitusti tehokkaampaa kuin paikallaan oleva. Ajoneuvojen teippauksella saat myös lisää näkyvyyttä mainoskampanjoihin.

Kun tarvitset autoosi teippauksen:

  1. Ota meihin yhteyttä.
  2. Tule näyttämään teipattavaa autoa Mainosbuumiin. Otamme autosta kuvat ja mitat. Tarvittaessa käymme katsomassa autoa muualla.
  3. Kerro toiveesi auton teippauksesta ja toimita meille yrityksen logo ja muu graafinen materiaali.
  4. Suunnittelemme teippauksen autosi kuviin.
  5. Lähetämme vedoksen ja halutessasi kustannusarvion teippauksesta.
  6. Kun suunnitelma on hyväksytty sovimme teippausajan.
  7. Tuo auto meille teipattavaksi. Ilmoitamme kun auto on valmis.
  8. Yrityksesi näkyy ja erottuu nyt liikenteessä paremmin.

Jos halutaan parempaa suojaa esim. takaluukun kynnykseen tai oviaukkoihin niin paras vaihtoehto on kiveniskuteippi.

Mainosbuumissa ajoneuvot teipataan aina lämpimissä sisätiloissa. Teippauksen jälkeen ajoneuvot pyritään pitämään sisällä joitakin tunteja maksimaalisen pysyvyyden varmistamiseksi. Omissa tiloissamme mahdumme teippaamaan enintään 3,7 m korkeat ja 12 m pitkät ajoneuvot. Suuremmat teippaamme asiakkaan järjestämissä tiloissa esim. autoliikkeessä tai huoltohallissa. Huom. Emme suosittele teippauksien altistamista painepesureille!

Ikkunateippaus

Tyylikäs ja asianmukainen ikkunateippaus herättää huomiota, luo mielikuvaa liikkeen ilmapiiristä sekä kertoo katsojalle hetkessä kaiken olennaisimman. Sen lisäksi ikkunoiden teippaus voi toimia myös näkösuojana kun haluat pitää joitain asioita katseitten ulottumattomissa. Ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle ottamaan ikkunoista mitat ja kuvat. Näin saamme projektin alulle. Projektin vaiheet menevät suurinpiirten samalla lailla, kun ylempänä mainitussa autoteippauksessa.

Teipit, tarrat ja kalvot

Monikäyttöisten tarrojen ja teippien suosio kestää, niillä saa myönteistä huomiota ja ne sopivat myös monenlaiseen merkintään. 

CovidSafe -virusteippi eliminoi sekunneissa koronaviruksen SARS-COV-2. << Lue lisää. Virusteippi tehoaa myös moniin muihin viruksiin ja bakteereihin. Sopii käytännössä kaikille kosketuspinnoille. Teho perustuu kupari monimetallihybridi-pinnoitteeseen.

Auringonsuojakalvo torjuu lämpö- ja UV-säteilyä. Ikkunatummennus sopii niin rakennusten kuin autojen ikkunoihin. Ole ja matkusta mukavammin, samalla saat tyylikkään ulkoasun.

Hiekkapuhalluskalvo (huurrekalvo, maitolasikalvo) on tyylikäs vaihtoehto ikkunoihin näkösuojaksi tai vaikka koristeiden tekoon. Tuovat yksilöllistä ilmettä ikkunapintoihin.

Turvakalvot ovat korkealaatuisia suojakalvoja kiinteistöihin, esim. myrskyä, tulipaloa, räjähdystä tai murtautumista vastaan.

Liikenneturvallisuutta parantavat, heijastavat direktiivin mukaiset raskaan kaluston ääreismerkintäteippaukset (heijastavat teipit) kuuluvat niin ikään palveluvalikoimaamme. Saatavana myös jälkivalaisevaa teippiä esim. poistumistie merkkauksiin.

Käytämme pääsääntöisesti 3M-, Hexis-, Avery- teippejä ja tarroja

Suunnittelu

Meiltä myös suunnittelu kaikkiin myymiimme palveluihin ja tuotteisiin. Katso kohta yritysilmeet.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä

Mainosbuumi Oy

Palvelemme ma-pe 8-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan