Mainos- ja liikelahja itsessään ja sen tuoma myönteinen vaikutus kestää normaalisti pitkään. Liikelahja on myös yleisesti hyväksytty mainonnan muoto.

Kynää käytetään paljon ja laadukas kynä muistuttaa antajastaan pitkään. Kynä omalla logolla tai tekstillä on edullinen ja tehokas mainoslahja.

Oman yrityksen väriin ja logoon puettu parkkikiekko tai lumiharja on loistava jakotavara autoilijoille. Avaimenperät kulkevat mukana joka paikassa ja muistuttavat käyttäjää yrityksestäsi. 

Heijastimien käyttö on turvallista ja saa sinut loistamaan myös pimeän aikaan. Heijastimia on monenlaisia ja ne saa merkittynä yrityksesi logolla.

Elektroniikka liikelahjana kertoo antajan seuraavan aikaansa. Muistitikku, bluetooth–kaiutin ja aktiivisuusranneke ovat esimerkkejä käytännöllisistä lahjoista.

Laadukas keittiöveitsi, puinen leikkuulauta tai muu jokapäiväiseen käyttöön soveltuva keittiötuote on aina ajankohtainen ja ihanteellinen liikelahja.

Ole mukana ihmisten arjessa ja muista heitä pyyhkeillä, peitoilla tai muilla kodintekstiileillä. Ne luovat lämmintä tunnelmaa ja saavat arvostusta osakseen.

Pientä jakotavaraa on hyvä olla mukana messuilla ja asiakastapahtumissa. Edulliset hyötytuotteet sopivat jatkuvaan käyttöön työssä tai kotona ja ovat muistuttamassa firman yrityksen olemasssaolosta.

Firman ilmeeseen puettu makeinen saa varmasti hyvän maun ja virneen asiakkaan suulle.  Xylitol purukumilla suojaat asiakkaan purukaluston.

Lahjakortti toimii silloin, kun ei tiedä tarkkaan saajan mieltymyksiä. Laadukkaat ruoka- ja käyttötavarat, tekstiilit ja taide sopivat esimerkiksi lahjakorttien tuotevalikoimaan.

Liikelahjojen yleisimpiä merkitsemistapoja ovat tampopainatus, brodeeraus ja kaiverrus. Parhaan tavan valintaan vaikuttaa tuotteen materiaali ja muoto. 

Tervetuloa tutustumaan myyntinäyttelyymme Kouvolan Kellomäkeen.

Meiltä myös suunnittelu kaikkiin myymiimme palveluihin ja tuotteisiin. Katso kohta yritysilmeet.

 

Sähköisiä kuvastoja

​​​

 

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä

Mainosbuumi Oy

Palvelemme ma-pe 8-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan