Oletko miettinyt miten yrityksesi näkyy katukuvassa? Tiesitkö, että yrityksien omistuksissa olevista autoista vain murto-osa on teipattu. Jos et hyödynnä autosi mediapintaa menetät kustannustehokkaan ja huomioarvoltaan korkean mainosvälineen.

Teipattu auto on tehokas, pitkäaikainen ja kontaktihinnaltaan edullinen mainos. Pysyvä näkyvyys katukuvassa luo myönteisen ensivaikutelman ja uskottavuutta liiketoimintaan. Liikkuva mainos on tutkitusti tehokkaampaa kuin paikallaan oleva. 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan autollesi näyttävä teippaus, joka kääntää katseet ja tavoittaa päivittäin tuhansia silmäpareja. Saat meiltä sekä suunnittelun että asennuksen, eli ns. avaimet käteen. Näin varmistamme, että teippauksen lopputulos on varmasti laadukas ja kestävä. 

Kun tarvitset autoosi teippauksen:

  1. Ota meihin yhteyttä.
  2. Tule näyttämään teipattavaa autoa Mainosbuumiin. Otamme autosta kuvat ja mitat. Tarvittaessa käymme katsomassa autoa muualla.
  3. Kerro toiveesi auton teippauksesta ja toimita meille yrityksen logo ja muu graafinen materiaali.
  4. Suunnittelemme teippauksen autosi kuviin.
  5. Lähetämme vedoksen ja halutessasi kustannusarvion teippauksesta.
  6. Kun suunnitelma on hyväksytty sovimme teippausajan.
  7. Tuo auto meille teipattavaksi. Ilmoitamme kun auto on valmis.
  8. Yrityksesi näkyy ja erottuu nyt liikenteessä paremmin.

Meillä ajoneuvot teipataan aina lämpimissä sisätiloissa. Teippauksen jälkeen ajoneuvot pyritään pitämään sisällä joitakin tunteja maksimaalisen pysyvyyden varmistamiseksi. Omissa tiloissamme mahdumme teippaamaan enintään 3,7 m korkeat ja 12 m pitkät ajoneuvot. Suuremmat teippaamme asiakkaan järjestämissä tiloissa esim. autoliikkeessä tai huoltohallissa. Huom. Emme suosittele teippauksien altistamista painepesureille!

Katso teippausreferenssejämme Mainosteippaukset osiosta.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä

Mainosbuumi Oy

Palvelemme ma-pe 8-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan