Eri materiaaleille tulostetut liput, banderollit ja roll-upit tuovat näkyvyyttä mainontaan. Tulostetuilla sisustusmateriaaleilla saa yksilöllisiä tiloja, esim. omasta valokuvasta tehty tapetti on persoonallinen osa sisustusta.

Banderollit ovat tehokkaita katseenvangitsijoita, joille on lukuisia käyttökohteita niin ulko- kuin sisätiloissakin esim.

  • urheilutapahtumat
  • työmaiden näkösuojat
  • tienvarsimainokset
  • myymäläsomisteet
  • pöytäliinat jne.

Banderolleja on saatava muovisena (myös reikäbanderolli) tai kankaisena. Kokona voi olla käytännössä mikä vain.

Roll–up on rullautuva omilla jaloilla seisova esittelyteline, mikä on helppo ottaa mukaan antamaan ilmettä messu- tai näyttelyosastollesi. Muina aikoina roll-up palvelee vaikkapa toimiston sisustuselementtinä. Roll–up -telineeseen on helppo vaihtaa kuva tilanteen mukaan. Mainosbuumin roll upin koko on 850x2000mm.

Pop-up Magnetic kuvaseinä on maailman helpoin pop up pystyttää. Muunneltava korkeus, leveys ja kaarevuus. Rajattomat mahdollisuudet yksilöidä yritysilme. Monia eri kokoja.

Liehuva lippu on pihapiirin viimeinen silaus sekä näyttävä ja näkyvä tervetulotoivutus. Salkolipun korkeudeksi suositellaan vaakalipussa 1/6  ja pystylipussa 1/3 tangon korkeudesta. Lippuja kuluu jatkuvassa ympärivuorokautisessa käytössä keskimäärin 2-3 lippua / vuosi. 

Beach flag (mainoslippu) on takuuvarma huomionherättäjä, joka toimi hiekkarantojen lisäksi myymälöiden edustoilla ja terasseilla. Kevyet liput ja telineet kulkevat kätevästi mukana pienessä paketissa. Mainosbuumin yleisimmän lipun koko on 600x2400mm. Beach Flag tulee painavahkolla ristikkojalalla, joka pitää lipun pystyssä kovassakin tuulessa.

Tulostetuilla sisustusmateriaaleilla saa yksilöllisiä tiloja. Digitaalisesti tuotettujen sisustustuotteiden kysyntä kasvaa voimakkaasti. Sisustamisen markkina on tutkimusten mukaan lähes nelinkertainen perinteiseen sign&display teollisuuteen verrattuna. Materiaaleja löytyy esim. seinille, lattiaan, kattoon, kalusteisiin ja mattoihin. Esim:

  • Kuvatapetti luo pehmeän, viimeistellyn tunnelman koteihin, toimitiloihin tai kaupallisiin kohteisiin. Tapettimateriaaleille saadaan tarkka ja värikylläinen kuva. Saatavana myös kuviopintaisena.
  • Pöytäliinakankaalla saa yksilöllisiä pöytäliinoja esim. tapahtumiin tai sisustuskohteisiin. Kangas kestää kovaa kulutusta ja siihen saadaan upea tulostusjälki. Pinta on helppo pitää puhtaana.
  • Pimentävällä tulostettavalla verhokankaalla saat samalla blokattua auringonvalon kun tuot omaa haluttua ilmettä tiloihin. Ekologinen, PVC-vapaa, B1-paloluokiteltu. Käy myös mainosbanneriksi tai tilanjakajaksi.
     

Meiltä myös suunnittelu kaikkiin myymiimme palveluihin ja tuotteisiin. Katso kohta yritysilmeet.

 

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä

Mainosbuumi Oy

Palvelemme ma-pe 8-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan