Tekstiileillä saa henkilökunnalle yhtenäisen ja huolitellun ilmeen sekä lisää yhteisöllisyyden tunnetta. Mainosbuumissa valitset markkinoiden parhaista tuotemerkeistä, joista löytää vaatteet kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin. 

Edustava ja laadukas kauluspaita tukee yrityskuvaa ja antaa huolitellun kokonaiskuvan. T-paita ja pykälän hienostuneempi pikeepaita ovat rennon tyylikäs valinta moniin tapahtumiin. T-paidoissa toimii painatus, pikeessä pelaa myös brodeeraus.

Meillä on edustettuina laadukkaimmat työvaatemerkit, kuten Jobman, ATEX, Projob ja Dimex. Työtakki on kaikista käytetyin asuste työvaatetuksessa. Takkeja on saatavana kesätakkina sekä talvitakkina. Collaget ja hupparit ovat toimivia ja käytännöllisiä vaatteita ympäri vuoden. Fleecet ovat puolestaan profiilivaatetuksen kestotähtiä. 

Liikunnalliseen toimintaan tai muuten vain sporttiseen tyyliin sopivia ovat teknisestä materiaalista valmistetut vaatteet. Meillä mm. Craftin edustus. 

Päähineet ovat suosittuja, edullisia ja helppoja profiilituotteita, jotka sopivat myös koon puolesta joka päähän. Lippiksistä löytyy perinteinen puuvillamalli army- ja snapback -tyyliin sekä myös topatut talvimallit. Ohuet trikoopipot sopivat niin kesä- kuin talvikäyttöön, lämpimälle paksulle pipolle tai karvahatulle on niillekin paikkansa. Päähineisiin saa painatuksen tai brodeerauksen materiaalin mukaan. Myös heijastava painatus saatavana, joka tuo tyylikästä turvaa pimeinä vuodenaikoina.

Laukkua tai reppua kantaa lähes jokainen päivittäin, samalla siinä kulkee myös yrityksen logo. Valikoimistamme saa tyylikkäät ja käytännölliset laukut ja reput moneen tarpeeseen. 

Mainostekstiilien normaaleja painatustapoja ovat hotmark-painatus (leikattava lämpösiirtomateriaali, monia eri värejä), heijastava hotmark-painatus, easyprint-painatus (tulostettava / leikattava lämpösiirtomateriaali), lämpösiirtokuvat, silkkipaino  ja brodeeraus.

Tervetuloa tutustumaan myyntinäyttelyymme Kouvolan Kellomäkeen.

Meiltä myös suunnittelu kaikkiin myymiimme palveluihin ja tuotteisiin. Katso kohta yritysilmeet.

 

Sähköisiä kuvastoja

​​​​​​

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä

Mainosbuumi Oy

Palvelemme ma-pe 8-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan