Perinteiset painotuotteet puoltavat yhä paikkaansa digitaalisen informaation rinnalla. Mainosbuumi suunnittelee ja toteuttaa laajan kirjon edustavia ja toimivia painotuotteita.

Käyntikortti on vaivaton tapa antaa vastaanottajalle yhteystietosi ja kertoo yrityksesi tyylistä yhdellä silmäyksellä. Yleisimmät käyntikorttien koot ovat 90x50mm ja 85x55mm.

Henkilökortti (ID-kortti) on puolestaan monen yrityksen pakollinen ja suositeltava tunniste.

Kirjekuori yrityksen logolla, yhteystiedoilla ja kenties palveluilla antaa luotettavan ja ammattimaisen kuvan lähettäjästään. Yleisimmät kirjekuorikoot ovat C5 ja C5 ikkuna sekä C4. 

Tyylikäs ja asiallinen lomakkeisto (kirjepaperi, jäljentävät lomakkeet jne.) kertoo järjestelmällisyydestä ja halusta panostaa myös tärkeisiin yritystoiminnan yksityiskohtiin.

Korkealaatuinen esite, missä valokuvat, teksti ja visuaalinen ilme ovat tasapainossa, viestii yrityksestä kokonaisuutena. Yleisimmät esitteiden koot ovat A4 ja A5.

Julisteet ja paperitulosteet ovat helppo tapa kertoa yrityksen sanoma. 

Pääsyliput ja flyerit (mainoslehtiset) eri tapahtumiin saat nekin meiltä. Flyerit ovat kätevä tapa näkyä, jolla tuot mieleen palvelusi, tarjouksesi tai vaikka tapahtumasi.  

Folder on A4 kokoisille materiaaleille tarkoitettu esitekansio. Kokoa folderiin tarjouksesi tai esittely- ja mainosmateriaalisi.

Profiloidut seinäkalenterit vaikkapa yrityksen omilla kuvilla ovat hyvä ja näkyvä lahja, joka muistuttaa saajaansa lahjoittajasta läpi vuoden.

Kohdistetut ja personoidut suorakirjeet ja -kortit sekä kutsut toimivat tehokkaasti tarkasti valittuun kohderyhmään. Esim. tyylikäs postissa tuleva personoitu kutsu tekee edelleen suuren vaikutuksen kaiken digitaalisen informaation keskellä.

Meiltä myös suunnittelu kaikkiin myymiimme palveluihin ja tuotteisiin. Katso kohta yritysilmeet.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä

Mainosbuumi Oy

Palvelemme ma-pe 8-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan