Covidsafe -virusteippi eliminoi koronaviruksen jopa SEKUNNEISSA.

Tuhoaa myös monia muita viruksia sekä bakteereja. Tuote on suomalainen innovaatio ja tutkittu Helsingin yliopistossa.

Koronaviruspandemiaa vastaan tarvitsemme turvavälien, käsidesien ja kasvomaskien tueksi tehokasta kosketuspintojen suojaamista. Virusten ja bakteerien tiedetään elävän erilaisilla kosketuspinnoilla jopa 10 päivää. Pintojen satunnainen, tai edes päivittäinen, puhdistaminen olemassa olevilla aineilla ei ole riittävän tehokasta kaikkien mikrobien eliminoimiseksi. Ainoa keino eliminoida mikrobit kosketuspinnoilta välittömästi on käyttää pinnoilla väliaikaissuojaa, jonka pinnalla mikrobit kuolevat sekunneissa. CovidSafe eliminoi tehokkaasti SARS-CoV-2 / Covid-19 -viruksen sekä monia muita viruksia ja bakteereja. Nopea mikrobien eliminointi mahdollistaa tartuntaketjujen tehokkaan katkaisemisen. Kiireisillä alueille peräkkäisiä kosketuksia voi olla sekuntien välein, jolloin tuotteen on eliminoitava pinnalla olevat mikrobit sekunneissa. Minuuttien, tuntien tai vuorokausien teho ei riitä.

CovidSafe virusteipin pinnoite on monimetallihybridiä, joka sisältää kuparia ja muita puhtaita ja luontaisia metalleja. Kuparin antibakteeriset ja viruksia eliminoivat ominaisuudet on tunnettu jo kauan, mutta kuparin teho ei yksinään riitä katkaisemaan tartuntaketjuja tarpeeksi nopeasti. Siksi tuotteeseen on lisätty muita metalleja.

CovidSafella voidaan suojata kaikki kosketuspinnat viruksilta ja bakteereilta

CovidSafe Virusteippi sopii mm. hissien nappeihin, ostoskorien ja ostoskärryjen kahvoihin, kaiteisiin, ovenkahvoihin, valokatkaisijoihin, ovien lukkoihin, pöytiin, liukuportaiden kaiteisiin, hanoihin, wc-painikkeisiin, tiskeihin, käsinojiin, ravintoloihin ja kahviloihin, julkiseen liikenteeseen, hoitolaitoksiin, kouluihin- ja päiväkoteihin, kauppakeskuksiin, koteihin + kaikkiin muihinkin kosketuspintoihin. Teippiä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Pinnoite ilmoittaa itse vaihtotarpeestaan. 
Teippi ei suojaa enää tarpeeksi kun pinnoitteen alta paljastuu punainen teksti. Tässä kohtaa teippi pitäisi vaihtaa uuteen.

Virusteippiä saa ostettua arkkeina verkkokaupasta. Voit asentaa teipin joko itse tai ostaa meiltä asennuspalvelun.
Isompien määrien, eri kokojen tai asennuksen kanssa ota yhteyttä 05 371 3777 tai info@mainosbuumi.fi.

›› LUE LISÄÄ COVIDSAFE TUOTTEISTA JA TUTKIMUSTULOKSISTA.

›› KATSO VIRUSTEIPIN ASENNUSOHJE

Ota yhteyttä

Soita tai laita viestiä

Mainosbuumi Oy

Palvelemme ma-pe 8-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan